Saturday, December 4, 2021
Tags Bashkeatdhetaret

Tag: Bashkeatdhetaret

Kujdes, Ambasada do të qëndroj e mbyllur për…

Sipas njoftimit të Ambasadës së Shqipërisë në Greqi, ditën e hënë më dt. 15 mars, do të qëndroj e mbyllur. Me anë të një njoftimi...

Kujdes, Ambasada ndërpret shërbimet konsullore, ja kur rifillojnë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi ka njoftuar se nuk do të ofroj shërbim për aplikimet për pasaportë dhe tërheqjen e kartave të...

Most Read

A ka “peshq më të mëdhenj” se Berisha? Flet ambasadorja amerikane…

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është ndodhur ditën e sotme në qytetin e Vlorës, për të ndjekur nga afër stërvitjen ushtarake “Defender Europe 2021”. Ajo...

Qeveria shqiptare: “Kush hynë nga Greqia, 2 javë karantinë” reagojnë organizatat dhe emigrantët shqiptarë

Thirrje urgjente Komunitetit Teknik të Shëndetësisë, Ministrisë së Shëndetësisë, Institucionit të Presidentit të Republikës, Kryeministrit dhe Qeverisë Shqiptare, Avokatit të Popullit, institucioneve dhe organizatave...

Nuk do t’i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare…

Nuk do t'i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare... Bota e papergatitur per pandemine, por ne, shqiptaret e Greqise kishim...

Bie sistemi në periferia, anulohen me qindra takime të emigrantëve

Në Qendrat e Emigrantëve pranë periferive, kryesisht në Athinë ditën e sotme ka rënë sistemi, për pasoj me qindra emigrantë nuk kanë mundur të...