Wednesday, May 29, 2024
Home Psikologji

Psikologji

Video: Specialistja e “Jetës”, këshilla për karantinën

Specialistja e organizatës "Jeta", Sofia Cambiri jep disa këshilla sesi ta kalojmë sa më lehtë periudhën e karantinës.

Në ç’moshë kemi besim dhe siguri në vetvete?!

Të gjithë i kujtojmë me nostalgji vitet e shkollës, duke thënë herë pas here brenda vetes apo edhe në diskutim e sipër se ato...

Si të falim vetveten dhe të ecim përpara

Jo vetëm shoqëria apo rregullat e saj bëhen ndonjëherë pengesë që ne të ecim përpara në jetën tonë. Jo rrallëherë ndodh që vetvetja jonë...

Most Read

A ka “peshq më të mëdhenj” se Berisha? Flet ambasadorja amerikane…

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është ndodhur ditën e sotme në qytetin e Vlorës, për të ndjekur nga afër stërvitjen ushtarake “Defender Europe 2021”. Ajo...

Qeveria shqiptare: “Kush hynë nga Greqia, 2 javë karantinë” reagojnë organizatat dhe emigrantët shqiptarë

Thirrje urgjente Komunitetit Teknik të Shëndetësisë, Ministrisë së Shëndetësisë, Institucionit të Presidentit të Republikës, Kryeministrit dhe Qeverisë Shqiptare, Avokatit të Popullit, institucioneve dhe organizatave...

Nuk do t’i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare…

Nuk do t'i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare... Bota e papergatitur per pandemine, por ne, shqiptaret e Greqise kishim...

Bie sistemi në periferia, anulohen me qindra takime të emigrantëve

Në Qendrat e Emigrantëve pranë periferive, kryesisht në Athinë ditën e sotme ka rënë sistemi, për pasoj me qindra emigrantë nuk kanë mundur të...