Sunday, April 14, 2024

jetanews

425 POSTS0 COMMENTS

Barak Obama: Ja si e shpëtova Greqinë

“Merkel dhe Soimble dukeshin të vendosur që ti paraqisnin si kusht për ti ofruar ndihmë Greqisë një shpërbëlim të barasvlefshëm me kundërvajtjen”

Greqia nxjerr lejen e re elektronike të qëndrimit për emigrantët

Ministria e Emigracionit dhe Azilit, në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, në kuadër të zbatimit të Rregullores së Re të Bashkimit Europian...

Ambasada njofton: Ja si të tërhiqni pasaportat

Faza e dytë e karantinës e njoftuar nga kryeminstri Qirjako Micotaqi si pasoj e rritjes drastike të numrit të lartë të infektuar me Covid-19...

A e dini se? Çdo ditë një kuriozitet…

Mund të jetë informacioni më i parëndësishëm i ditës, por kjo nuk do të thonë se nuk keni dëshirë ta mësoni. Shton kuriozitetin, por...

Udhëtoni… duke lexuar!

Në qoftë se i adhuroni udhëtimet, në pamundësi për të prerë biletat drejt destinacioneve të ëndrrave tuaja, zgjidhja më e mirë është që... të...

TOP AUTHORS

425 POSTS0 COMMENTS

Most Read

A ka “peshq më të mëdhenj” se Berisha? Flet ambasadorja amerikane…

Ambasadorja amerikane Yuri Kim është ndodhur ditën e sotme në qytetin e Vlorës, për të ndjekur nga afër stërvitjen ushtarake “Defender Europe 2021”. Ajo...

Qeveria shqiptare: “Kush hynë nga Greqia, 2 javë karantinë” reagojnë organizatat dhe emigrantët shqiptarë

Thirrje urgjente Komunitetit Teknik të Shëndetësisë, Ministrisë së Shëndetësisë, Institucionit të Presidentit të Republikës, Kryeministrit dhe Qeverisë Shqiptare, Avokatit të Popullit, institucioneve dhe organizatave...

Nuk do t’i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare…

Nuk do t'i harroj kurre problemet qe kishim si sot nje vit me pare... Bota e papergatitur per pandemine, por ne, shqiptaret e Greqise kishim...

Bie sistemi në periferia, anulohen me qindra takime të emigrantëve

Në Qendrat e Emigrantëve pranë periferive, kryesisht në Athinë ditën e sotme ka rënë sistemi, për pasoj me qindra emigrantë nuk kanë mundur të...