Rron, or rron, e nuk vdes shqiptaria

0
561

Nga Kolonel Drini Nikolla

Dje u vaksinuan rreth 500 bluza të bardha nga Kosova, që shërbejnë në vijën e parë të zjarrit anticovid. Megjithë situatën tejet të vështirë në sigurimin e vaksinave, dje u shfaqën dy simbolika; vëllezërit tanë kosovarë u pritën për vaksinim në qytetin simbol të vëllazërisë, si dhe po dje u demonstrua edhe njëherë tradita shqiptare, që nëse na mbetet edhe një copë buke, atë e ndajmë vëllazërisht./jetanews.com/