“Jeta”, ne misionin me te bukur me rastin e 7 Marsit!

0
121

7 Marsi eshte nje nga datat me te respektuara ne kalendarin e historise sone. Mesuesit shqiptare ne diaspore, percojne nder breza kete mision fisnik. Ne kuader te festes kombetare te Mesuesit, kursi plotesues i gjuhes shqipe prane Organizates “Jeta” ne Athine, me date 6 mars, ora 19:00 organizon nje feste te bukur me femijet qe mesojne gjuhen tone shqipe.

Pervec mesueseve tona te mrekullueshme Boralda Petromilo Papagianni dhe Manolia Tzagianka si dhe femijeve qe jane protagonistet kryesore, nuk do te mungoje as kengetarja jone Teuta Pango. Gjithashtu, do te kete edhe figura te rendesishme te komunitetit tone ne Greqi dhe jo vetem.

Ftojme gjithe mesueset e “Jetes” dhe jo vetem, anetare dhe dashamires ne platformen elektronike Zoom ne adresen e meposhtme.

Mire u takofshim!