A e dini se? Çdo ditë një kuriozitet

0
116

Mund të jetë informacioni më i parëndësishëm i ditës, por kjo nuk do të thonë se nuk keni dëshirë ta mësoni. Shton kuriozitetin, por teston edhe dijet tuaja. “A e dini se?”, rubrika që çdo ditë do sjellë diçka të re…

Ndiqeni këtë rubrikë çdo ditë dhe nuk do na duket aspak çudi që t’ju shohim të fitoni ndonjë ditë në lojërat televizive që shfaqen në ekran.

CIA amerikane lexon çdo ditë rreth 5 milion tweets. Nëse shkruani shpesh në rrjetin social twitter, mund të ketë lexuar edhe postimin tuaj.

/jetanews.com/