A e dini se? Çdo ditë një kuriozitet…

0
74

Mund të jetë informacioni më i parëndësishëm i ditës, por kjo nuk do të thonë se nuk keni dëshirë ta mësoni. Shton kuriozitetin, por teston edhe dijet tuaja. “A e dini se?”, rubrika që çdo ditë do sjellë diçka të re…

Ndiqeni këtë rubrikë çdo ditë dhe nuk do na duket aspak çudi që t’ju shohim të fitoni ndonjë ditë në lojërat televizive që shfaqen në ekran.

Një fëmijë rreth 4 vjeç bën mesatarisht 400 pyetje në ditë.

/jetanews.com/